Zum Inhalt springen

Warehouse Personeelsplanner | My Jewellery Den Bosch

Hybride
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Magazijn

Functieomschrijving

Alle personeelsplanners uit omgeving Den Bosch opgelet! Met jouw planning skills ga jij voor het allermooiste en nieuwste warehouse medewerkers inplannen. Wij willen graag gebruik maken van jouw vooruitziende blik en vermogen om mens en proces op elkaar aan te laten sluiten. Iets voor jou? Lees dan snel verder.


Wanneer passen wij bij jou?

My Jewellery is aan het groeien, en dat betekent dat ons warehouse ook steeds meer uitdagingen, complexiteit in planning en vooral plezier met zich meebrengt. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat My Jewellery Warehouse interessant wordt voor een breder scala aan werknemers? Van de fulltime logistieke medewerker, tot student die op zoek is naar een bijbaan maar ook voor de persoon die niet iedere dag beschikbaar is. Dit alles maakt onze planning complexer. We zoeken iemand die begrijpt dat een slimme planning veel mogelijkheden biedt en die flexibel is in het omgaan met de onvoorspelbaarheid van het plannen in een warehouse. Uiteindelijk mogen we nooit verliezen waar het echt om draait: onze collega's die er samen met ons voor zorgen dat we deze ambitieuze groei organiseren waardoor onze klanten nog beter worden geholpen.

Vereisten

Je begrijpt de behoeften en voorkeuren van ons team, plant op beschikbaarheid en skills en communiceert effectief over roosters. Jij lost eventuele conflicten doeltreffend op. Bovendien werk je nauw samen met onze recruiter, want als de planningsvraag niet met het huidige team te organiseren is, gaan we namelijk actief op zoek naar nieuwe talenten.

Het is van belang dat je als nieuwe collega enthousiast bent over het idee om samen met ons verder te bouwen, en dat je goed kunt uitleggen waarom deze rol perfect bij jou past. Ons team is hecht en betrokken en we zijn gewend om op basis van slimme processen en onderling vertrouwen verder te bouwen.


En verder?

 • Je hebt ervaring met planningssoftware en kunt deze efficiënt gebruiken voor het maken en beheren van roosters en urenregistratie.
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en kunt trends identificeren die van invloed zijn op de personeelsbehoefte.
 • Je bent je bewust van de impact van arbeidswetgeving en arbeidsovereenkomsten op de planning.
 • Empathie en samenwerken zitten in je natuur; je creëert een positieve en werkomgeving voor ons team.
 • Met jouw vaardigheden en capaciteiten zorg je ervoor dat ons warehouse efficiënt en effectief draait.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende nieuwe rol die nog niet in beton gegoten is, je kunt echt je stempel drukken op je werk als planner. We werken op dit moment nog veel met uitzendbureaus, maar willen daarnaast zelf ook steeds meer in controle zijn als het gaat om de inzet van nieuwe collega's, behoud van cultuur en invloed op de capaciteit.


Verder bieden wij:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Op fulltime basis 25 vakantiedagen.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en (doorgroei)ambities gefaciliteerd door onze interne Learning & Development afdeling.
 • Een gezellige lunchroom met een AH to Go automaat en iedere dag gratis vers fruit.
 • Samen sporten onder begeleiding van een personal trainer.
 • Een personeelskorting van maar liefst 45% op al onze producten.
 • Teamuitjes en feestjes om successen te vieren.


Sollicitatieproces

We willen graag weten waarom jij de functie van Planner een interessante baan vindt. Druk op die sollicitatieknop, laat je motivatie en CV achter, en wij nemen in ieder geval binnen 5 dagen contact met je op.

of