Skip to content

Accountmanager Gifting (B2B)

Nederland, Noord-Brabant, Den BoschSales

Functieomschrijving

Als Accountmanager Gifting ben je verantwoordelijk voor alle My Jewellery B2B-partnerschappen in de categorie geschenken en loyaliteit. Je hebt een internationale scope en een bestaand netwerk in de B2B gifting en/of loyalty markt. Je beheert onze bestaande accounts, maar je focus zal liggen op het opzetten van nieuwe partnerschappen met internationale online en offline retailpartners.

Samen met onze product- en brandingafdeling krijg je de mogelijkheid om ons cadeau-assortiment uit te breiden, op basis van de wensen en behoeften die je strategisch in de markt signaleert. Zowel in binnen- als buitenland.


Als Accountmanager Gifting ben jij:

• Het belangrijkste aanspreekpunt voor de categorie B2B gifting, inclusief het afstemmen van en met de stakeholders, het opstellen van de KPI’s en het analyseren van de resultaten (in PowerBI);

• Verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe My Jewellery business partners via ons (en jouw) netwerk;

• De expert die zorgt dat de onboarding-ervaring en het sreviceniveau van en bij nieuwe (key) accounts van My Jewellery uitstekend is;

• Altijd op de hoogte van de internationale marktontwikkelingen voor nieuwe samenwerkingsmogelijkheden;

• Altijd op de hoogte van de markttrends, product- en merchandising mogelijkheden en weet je deze te benutten;

• Organisator van verkoopevenementen en werk je daarbij nauw samenwerken met onze branding- en (online) marketingteams;

• Continue in samenwerking met de Business Development Manager en werk je nauw samen met onze Marketplace Coördinator (betreffende online partnerships).

Vereisten

We zijn op zoek naar een Accountmanager Gifting die gepassioneerd is over ons merk en uitblinkt in sales en het overbrengen van het succesverhaal van My Jewellery.


Naast jouw passie zien we graag de volgende achtergrond en ervaring:

• Je functioneert op bachelor- of masterniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring in B2B sales in de gifting en/of loyalty retailmarkt. Een bestaand netwerk is natuurlijk een pre;

• Je bent gevestigd in ons hoofdkantoor in Den Bosch (NL), maar bent flexibel om te reizen wanneer dat nodig is;

• Je spreekt vloeiend Engels, zowel schriftelijk als mondeling;

• Je hebt een sterke commerciële instelling en bent een echte dealmaker;

• Je hebt sterke presentatie- en PowerPoint- (of vergelijkbare) vaardigheden;

• Je houdt van netwerken en wordt enthousiast om nieuwe accounts aan ons te binden.


Naast bovenstaande punten vinden wij het minstens zo belangrijk dat jij als persoon binnen ons team past. Wij zoeken collega's vol energie en creativiteit, inspirerende en nieuwsgierige personen die houden van het vieren van successen. Elkaar dingen gunnen en samen streven naar de beste resultaten!


Wat kunnen wij jou bieden?

Als je een nieuwe collega wordt van ons B2B Sales Team, kun je rekenen op een warm welkom op de afdeling Sales. Momenteel benaderen we de B2B-markt met een team van 13 sales- en supportexperts en een netwerk van (internationale) agenten. We verwachten dat dat aantal meegroeit met de snelle groei van My Jewellery. Wij zijn een snel bewegende, product- en social media gedreven organisatie. Door traditionele merken tot het verleden te laten behoren, denken we elke dag opnieuw na over de manier waarop retailers en eindconsumenten moeten worden benaderd. We willen graag dat je deel uitmaakt van onze veelbelovende reis en we kunnen 100% beloven dat je je nooit zult vervelen als je je bij ons team aansluit.


Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button! 

Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar Nikki via Nikki.vanderpol@my-jewellery.com


of