Internationale Retail Manager (38 uur)

Nederland, Noord-Brabant, Den BoschBoutiques

Functieomschrijving

My Jewellery groeit en hard ook! Onlangs hebben wij onze 18de boutique in Nederland geopend, maar dit is pas het begin. Het concept staat als een huis en is klaar voor internationale expansie. Onze eerste boutique in Antwerpen opent binnenkort en daarmee is de internationalisering van My Jewellery een feit. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een (internationale) Retail Manager die ons gaat helpen de verdere groei van onze retail in verschillende landen te realiseren.

Jouw focus ligt op de expansie van de retail naar verschillende landen binnen Europa. Hierin ben je van a-z verantwoordelijk voor het zoeken naar de juiste locaties, openen van de boutique en het maximaliseren van de omzetten van zowel huidige, als nieuwe locaties. Je taak is het behalen van optimale resultaten binnen de winkels op zowel financieel, kwalitatief als sociaal vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het operationele jaarplan, bestaande uit zowel omzetten, kosten als investeringen en volgt de realisatie via controlling en forecasting op. Op basis van stuurinformatie neem je beslissingen en stuur je via de countrymanagers en op basis van KPI’s de boutiques aan.


Minstens even belangrijk als een goede strategie, is de uitvoering van de plannen. Op mensniveau help je de retail teams (storemanagers en winkelmedewerkers) mee om steeds zelfstandiger, effectiever en efficiënter te kunnen werken. Voor verbetering van de processen werk je nauw samen met Supply chain & logistics, Visual Merchandising, BI & development en HR voor de optimale uitrol van onze internationale retail plannen. Je zorgt voor duidelijk vastgelegde en opvolgbare werkwijzen en je hebt oog voor alle processen binnen de gehele organisatie.

We zoeken een hands-on manager met visie en doorzettingsvermogen, die weet wat het betekent om te werken in een snelgroeiend bedrijf. Iemand die denkt in mogelijkheden, strategische plannen kan vertalen naar uitvoerbare taken en het team meeneemt in de uitvoering hiervan. Je wordt onderdeel van ons MT en samen met je collega-managers en het directieteam bouw je aan een sterk My Jewellery. De sky is the limit, dus we zoeken iemand die onze retail schaalbaar kan maken en kansen signaleert, zodat we zo hard kunnen blijven groeien, zoals we de afgelopen jaren al hebben gedaan.

Taken:

 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen de (internationale) Retail Markt en vertaalt regionale kansen in tastbare strategieën & doelen;
 • Je bent in staat essentiële analyses op belangrijke KPI's uit te voeren (ROI, huurniveaus, verkoop van vierkante meters, netto-investeringen, operationele kosten, etc.).
 • Je bewaakt en beoordeelt de verkoop van onze artikelen, overschotten, operationele kosten en kapitaaluitgaven voor elke afzetmarkt.
 • Je zorg ervoor dat de projectpijplijn en -portfolio beschikbaar is voor andere afdelingen en de centrale ondersteunende organisatie (gepland aantal projecten, openings-/sluitingsdata, projectstatus, enz.).
 • Je bent op de hoogte van het reilen en zeilen in een winkel zodat je de storemanagers in een nieuwe afzetmarkt kunt ondersteunen met het neerzetten van de unieke My Jewellery ervaring voor de klant.

Vereisten

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke positie;
 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in een relevante richting;
 • Je kunt zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau werken en denken;
 • Je hebt een groot analytisch vermogen, overtuigingskracht en besluitvaardigheid;
 • Je bent commercieel en hebt een grote affiniteit met Retail;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels, een derde vreemde taal is een pre.

Wij bieden

 • Een afwisselende en uitdagende fulltime functie bij een leuke en ambitieuze organisatie die snel groeit;
 • Werken in een zelfstandig functie met veel vrijheid, waarbij je zelf veel invloed hebt op de invulling ervan;
 • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, cursussen en trainingen, elke woensdag sporten met onze personal trainer en een héle leuke personeelskorting op al onze producten.

Solliciteer!

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button! Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar onze recruiter Leonieke via Leonieke.vroom@my-jewellery.com

of