Skip to content

Kersthulp Tilburg (0-uren)

Tilburg, Noord-Brabant, NederlandBoutiques

Functieomschrijving

Zit jij vol energie en straal je dit ook uit naar onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Met het einde van het jaar in zicht zijn wij op zoek naar energieke Kersthulpen voor in onze boutique in Tilburg. Als Kersthulp ondersteun je ons gedurende de drukke periode die eraan gaat komen. Dus wil jij er, samen met het team, voor zorgen dat al onze klanten de boutique met een glimlach verlaten? Lees dan verder!


Als Kersthulp bij My Jewellery werk je tijdelijk in een van onze winkels en zorg jij ervoor dat onze producten worden omgetoverd in de mooiste cadeaus. Hiermee zal je onze klanten helemaal in de feeststemming brengen! Je houdt je tijdens deze drukke dagen dus bezig met het inpakken van cadeaus. Je luistert goed naar de wensen van de klant en biedt een perfecte service.

Vereisten

  • Jij bent bij voorkeur per direct beschikbaar;

  • Flexibiliteit is een vereiste voor de komende periode;

  • Het is een pré als je een doordeweekse dag kunt werken;

  • Jij kan goed presteren onder tijdsdruk & bent gek op Sinterkerst en Nieuw;

  • Jij krijgt er energie van om pakketjes in te pakken zodat het een feestje is om het uit te pakken!


Wij bieden


  • Bijdragen aan de groei & ontwikkeling van een van de meest ambitieuze (mode)brands/organisaties van Nederland, in een zelfstandig team met betrokken & daadkrachtige collega’s en waar jouw frisse input & ervaring enorm wordt gewaardeerd;

  • Vanzelfsprekend een mooi marktconform salaris en een goede pensioenregeling;

  • De mogelijkheid om model te staan en/of mee te werken aan onze content en (social media) campagnes;

  • Een aantrekkelijke personeelskorting van maar liefst 45% op de My Jewellery collectie en de mogelijkheid voor het gratis laten schieten van oorbelgaatjes;

  • Wij werken onder het motto “What are we celebrating today?”. We vieren grote & kleine successen samen door middel van teamuitjes en feestjes;Over My Jewellery

Vandaag de dag is My Jewellery met een ambitieus, toegewijd en gedreven team een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. Elke dag werken wij met meer dan 650 medewerkers, vol aandacht & power bij My Jewellery, om een merk te creëren dat het beste van ons allemaal vertegenwoordigt. Met oog voor elkaar, klanten, leveranciers & omgeving, blijven wij stappen zetten naar verdere groei in binnen- en buitenland.


Solliciteer!

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button! Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar storemanager.tilburg@my-jewellery.com. 


*Het aanvragen van een VOG of het raadplegen van het Waarschuwingsregister van het FAD kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.


of