Skip to content

Team Lead Digital Customer Experience (38 uur)

Nederland, Noord-Brabant, Den BoschMarketing

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het verbeteren van de (online) customer journey en gebruikerservaring? Zit jij boordevol kennis van het onderzoeken en analyseren van klantgedrag? Én heb je ervaring met het leidinggeven aan een team vol specialisten? Dan willen wij jou graag spreken! Bij My Jewellery zijn we namelijk op zoek naar een team lead voor ons nieuwe Digital Customer Experience team.

Het doel van het Digital Customer Experience team is het maximaliseren van het conversiepercentage door het continu verbeteren van de online klantreis en gebruikerservaring. Dit doen we, onder andere, door te onderzoeken, experimenteren en personaliseren. Het team is onderdeel van de business unit Customer Insights & Experience, welke als overkoepelend doel heeft om onze klanten een best in class ervaring te bieden en zo de customer lifetime value te optimaliseren.

Je geeft direct leiding aan CRO specialisten, UX designers & Researchers en Front-end Developers. Op dit moment bestaat het team uit 6 specialisten, maar we groeien enorm snel. Aan jou de uitdaging om het team verder uit te laten breiden en verder vorm te geven. Als team lead zorg je ervoor dat alle huidige werkzaamheden voor het team goed worden georganiseerd, waar op dagelijkse basis wordt gekeken naar efficiency, relevantie en ontwikkelpunten. Daarnaast weet jij met jouw kennis en ervaring wat er nodig is om de online customer journey en gebruikerservaring van My Jewellery naar een nieuw niveau te tillen.


De specialistische kennis van het team is heel hoog. Jij weet alle individuen te laten slagen in hun eigen doelstellingen. Tevens weet je de verbinding tussen de teams en andere stakeholders te vergroten. Met jouw open houding weet je het team te inspireren, coachen en te begeleiden. Je stimuleert alle teamleden het beste uit zichzelf te halen. Lead by example is jouw manier van aansturen en je bent dan ook niet vies van je handen uit de mouwen steken.


Taken

 • Je coördineert het Digital Customer Experience team. Je inspireert, coacht, begeleidt en vergroot de onderlinge samenwerking van een professioneel team bestaande uit CRO Specialisten, UX designers & Researchers en Front-end Developers.

 • Je stelt KPIs en targets op met het team en maakt resultaten meetbaar. Je rapporteert aan de Customer Insights & Experience manager.

 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene visie en strategie met betrekking tot personaliseren, testen en onderzoeken op en rondom de website.

 • Je zorgt ervoor dat de bedrijfsbrede- en afdelingsbrede strategie wordt doorgevoerd binnen het team en dat deze wordt omgezet in concrete acties en doelen.

 • Je bent hét aanspreekpunt van het Digital Customer Experience team binnen My Jewellery. Je zorgt voor zichtbaarheid van het team en draagkracht voor het domein binnen de gehele organisatie.

 • Je onderhoudt een nauwe samenwerking met andere team leads om groeistrategieën op elkaar af te stemmen en tot nieuwe, innovatieve ideeën te komen om de klantervaring te verbeteren.

Vereisten

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met een sterke statistische/analytische en marketing component.

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende binnen het domein customer experience, conversieoptimalisatie, user experience of web analytics.

 • Je beschikt over een hands-on en technische leiderschapsstijl om het team te begrijpen en volledig te ondersteunen.

 • Je bent in staat het voortouw te nemen en het team te inspireren, coachen en begeleiden om de best mogelijke resultaten en kwaliteit te bereiken.

 • Je bent communicatief sterk en communiceert effectief met alle betrokken stakeholders, zowel technische en in de business.

 • Je bent ondernemend ingesteld en gaat proactief op zoek naar nieuwe kansen.

 • Je hebt een resultaat georiënteerde mindset met een analytische/data gedreven benadering in het trekken van conclusies.


Naast bovenstaande punten vinden wij het minstens zo belangrijk dat jij als persoon binnen ons team past. Wij zoeken collega's vol energie en creativiteit, inspirerende en nieuwsgierige personen die houden van het vieren van successen. Elkaar dingen gunnen en samen streven naar de beste resultaten!

Wij bieden

 • Een afwisselende en uitdagende leidinggevende functie bij een jonge organisatie die snel groeit;

 • Een ambitieuze en informele werkomgeving;

 • Trainingen en cursussen via o.a. Goodhabitz, zodat jij jezelf blijft ontwikkelen;

 • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, elke woensdag sporten met onze personal trainer en een héle leuke personeelskorting op al onze producten.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button! Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar Leonieke via leonieke.vroom@my-jewellery.com.

of