Vakantiekracht (0-uren)

Functieomschrijving

My Jewellery groeit onwijs hard en ook in de zomer zijn wij op zoek naar toppers die ons in de zomerdrukte komen versterken! Wij zijn van juli en augustus op zoek naar vakantiekrachten voor in onze boutique in Enschede & Utrecht. 


Tijdens de vakantieperiode ga je aan de slag als verkoopmedewerker; brand ambassadors met een voorliefde voor accessoires en fashion. Jouw voorliefde weet je als geen ander over te brengen op de klant. Je luistert, leeft je in en adviseert de klant bij de aanschaf van onze producten. En daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat de boutique er altijd fris en verzorgd uit ziet!

Vereisten


  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar van juli en augustus;
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar;
  • Je hebt geen vakanties en/of festivals gepland in juli en augustus;
  • Je bent bereid om te werken op feestdagen;
  • Je hebt al enige ervaring met klantcontact.


Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een jonge dynamische organisatie;
  • Een functie waarin je samenwerkt met een super ambitieus en enthousiast team & waarin geen dag hetzelfde is;
  • De kans om tijdens de vakantie lekker wat bij te verdienen;
  • Een salaris volgens detailhandel cao en een héle leuke personeelskorting op al onze producten!


Bedrijfsprofiel

My Jewellery begon ooit als een sieradenlabel en hobby van een enthousiaste twintiger en is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevend e-commerce bedrijf binnen de fashion & lifestyle industrie! Wij verkopen via onze eigen webshop, fysieke winkels, partner stores en marketplaces. En we blijven maar groeien: er wordt iedere dag volop online besteld, we hebben onze 13e boutique geopend en ook onze B2B-afdeling groeit hard.


Interesse?

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan via onderstaande button! We vragen je dan om je CV & motivatiebrief te uploaden. Denk eraan om in je CV de belangrijkste gegevens op een rij te hebben, zoals woonplaats, geboortedatum & relevante ervaringen. En vertel ons in je motivatiebrief waarom jij bij ons wilt werken en waarom jij dé geschikte kandidaat voor deze functie bent! We zijn erg benieuwd!


Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar werken@my-jewellery.com