Aller au contenu

Marketing & Creative

Binnen Marketing & Creative zijn we continu bezig met het versterken van de merkidentiteit van My Jewellery, in binnen- en buitenland. Specialisten zoals Grafisch Vormgevers, Copywriters, Foto- en Videografen, Marketeers en Creatives zijn iedere dag bezig met het bedenken en uitrollen van creatieve ideeën om onze klanten te blijven verrassen. Door de nauwe samenwerking met andere teams, het stellen van ambitieuze targets en het out of the box denken, realiseren wij iedere dag weer een enorme groei. Dit allemaal mede dankzij onze stevige omnichannel strategie.

Your journey starts here

Meet onze Social & SEA team. Binnen het SEA & Social team zijn we verantwoordelijk voor het adverteren op de Search kanalen (Google, Bing, Display, YouTube) en Social media kanalen (FB, IG, TikTok, Pinterest & Snapchat)

Your journey starts here

Deze Meet the Team staat in het teken van Branding. Dit team zorgt voor de mooiste foto’s, is verantwoordelijk voor de leukste online en offline uitingen en maakt van de nieuwste items een échte collectie!

Meet theMet deze Meet the Team staat in het teken van E-mail Marketing. Het e-mailmarketing team is verantwoordelijk voor alle creatieve & gepersonaliseerde e-mail campagnes (wekelijkse en automatische e-mails). Nieuwsgierig? Lees snel verder!Vacatures

Pas de postes à pourvoir.
Pas d'offres à pourvoir correspondant aux filtres sélectionnés.

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie!