Skip to content

Werken bij My Jewellery

My Jewellery is in 12 jaar uitgegroeid tot een sprankelende connector met aandacht voor iedereen. Dit is zowel extern als intern voelbaar. Samen vieren we grote successen, maar ook kleine momenten. ‘What are we celebrating today’ is niet voor niets ons motto. Met een optimistische blik kijken we naar de toekomst en met de nodige power gaan we geen uitdaging uit de weg. We werken allemaal hard aan hetzelfde doel: het laten innoveren van My Jewellery als brand & vooruitstrevende organisatie! We zijn trots op het feit dat we met de nodige passie en ambitie als team zijn uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende mode/e-commerce bedrijven van dit moment. 

Klik hieronder voor al onze openstaande vacatures!

Creativiteit, ondernemerschap, gedrevenheid en het vermogen om snel te schakelen staan centraal in onze unieke cultuur. Het My Jewellery team bestaat uit 650+ vakspecialisten. Onze gepassioneerde collega's zijn verdeeld over het hoofdkantoor, ons warehouse en over 32 boutiques in Nederland, België & Duitsland.

Wil je ook bijdragen aan de sprankelende toekomst van My Jewellery? Ontdek jouw kansen, samen met ons! We kijken uit naar jouw bericht en ideeën!

Uitgelichte vacatures

Assistant Store Manager Brussels (38hr)
On-site
  • Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Belgium
Junior Test (Automation) Engineer (32 - 38 uur)
On-site
  • Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Storemanager Apeldoorn (40 uur)
On-site
  • Apeldoorn, Gelderland, Netherlands
Storemanager Zwolle (40 uur)
On-site
  • Zwolle, Overijssel, Netherlands
Teamleider (40 uur)
On-site
  • Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands

Sharon Hilgers

Founder & Creative Director My Jewellery

"Met de nodige power bouwen aan een innovatieve, mensgerichte & inspirerende omgeving, is iets waar ik me dagelijks met al mijn collega’s voor inspan en is hetgeen dat ons allemaal verbindt. Ik ben ervan overtuigd dat mooie resultaten dan altijd zullen volgen."

Lees meer 

Latest news

FOCUSRUIMTE

Uit de resultaten van het vorige MBO kwam dat er behoefte is aan kleine bel- en focusruimtes. We hebben onze eerste focusruimte geplaatst en daar zijn we heel blij mee! Deze ruimte kan door iedereen gebruikt worden om gefocust te werken of om bijvoorbeeld een belletje te plegen. De focusruimte heeft geluidsisolerende wanden, waardoor ‘storende’ kantoorgeluiden buiten blijven.

10 YEARS STRONG

We vieren 10 ongelooflijke jaren met Desi bij My Jewellery! Van net van school tot een onmisbaar lid van ons verkoopteam, Desi's toewijding en onverschrokkenheid zijn inspirerend geweest. Haar vermogen om mensen te verbinden, dingen gedaan te krijgen en positiviteit naar de werkplek te brengen is inspirerend.

NEW STAGIAIRES

Het is weer februari! Dit betekent dat we deze maand weer met veel enthousiasme een nieuwe groep stagiaires hebben mogen verwelkomen. Dit hebben wij gedaan middels de My Intro & een sieraden workshop.

Meer weten over werken bij My Jewellery?

Neem contact op met onze Recruiters of stuur een open sollicitatie!

Nikki van der Pol

nikki.vanderpol@my-jewellery.com

Britt Zink

britt.zink@my-jewellery.com