Skip to content

Afdelingen

Behind the brand

Human Resources

Het HR & communicatie team zorgt dagelijks voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van ons personeel. De collega staat centraal!

Tech

Het tech team zorgt dagelijks altijd voor innovatieve ontwikkeling van data en applicaties om het hele bedrijf te ondersteunen.

Finance

Het finance team is dagelijks bezig met het bijhouden van een juiste en volledige financiële administratie.

Sales

Het sales team is verantwoordelijk voor de offline zichtbaarheid van My Jewellery. Zij zorgen dat onze collectie bij de leukste verkooppunten worden verkocht in binnen- en buitenland.

Retail

Het retail team zorgt dagelijks voor een optimale shopping experience met aandacht voor service in onze boutiques.

Customer Care

Het customer care team is dagelijks verantwoordelijk voor het contact met onze klanten via verschillende kanalen om ze te voorzien van advies.

E-commerce

Binnen e-commerce staat datagedreven, personalisatie en segmentatie centraal. Zij zorgen dagelijks voor een persoonlijke en inspirerende ervaring op de website voor iedere klant.

Supply Chain

Het Supply Chain team is de motor van My Jewellery. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenstroom van leverancier tot aan de consument. Alles op het juiste moment op de juiste plaats, daar draait het om.

Facilities

Team Facilities zorgt er dagelijks voor dat onze medewerkers & My Jewellery HQ in topconditie blijven. Zij weten tot in detail wat er speelt binnen de gebouwen en zorgen dat deze er altijd spic en span uitzien.

Inkoop

Het creëren en inkopen van de gehele collecties in de winkels en webshop is de verantwoordelijkheid van team Inkoop. Daarbij wordt continu gekeken naar de nieuwste trends, kleuren, stijlen en modellen van aankomend seizoen.

Procesverbetering

Met een scherpe blik zorgt team Procesverbetering ervoor dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Zij nemen afdelingen mee in verbetertrajecten en zorgen dat de KPI's binnen My Jewellery worden behaald.

Warehouse

Met duizenden bestellingen per dag is Team Warehouse een onmisbare schakel voor My Jewellery. Zij zorgen er met elkaar voor dat alle producten op de juiste plek terecht komen, binnen of buiten het Warehouse.

Marketing & Creative

Het versterken van de merkidentiteit van My Jewellery is hetgeen waar ze binnen Marketing & Creative mee bezig zijn. Door een stevige omnichannel strategie blijven we onze klanten online en offline verrassen.