Skip to content

Afdelingen

Behind the brand

Human Resources

Zorgen voor een fijne werkperiode is een van de zaken waar team HR zich op richt. Zij zorgen dagelijks voor het aantrekken, behouden en de ontwikkeling van ons personeel.

Tech

Team Tech is altijd op innovatieve wijze bezig met data en de ontwikkeling van applicaties om het hele bedrijf te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Finance

Een juiste en volledige financiële administratie is onmisbaar. Team Finance is verantwoordelijk voor uitgaande facturen tot aan het verwerken van kas- en banktransacties.

Sales

Team Sales is verantwoordelijk voor de offline zichtbaarheid van My Jewellery. Zij zorgen dat onze collecties bij de leukste verkooppunten worden verkocht in binnen- en buitenland.

Retail

Binnen onze boutiques staat een optimale shopping experience centraal. In onze winkels geven we onze klanten de beste service en werken we aan een persoonlijke en sterke band met onze klanten.

Customer Care

Team Customer Care is dagelijks verantwoordelijk voor het contact met onze klanten via verschillende kanalen; van vragen over leveringen tot aan tips hoe sieraden het langste mooi blijven.

E-commerce

Binnen e-commerce staat datagedreven, personalisatie en segmentatie centraal. Zij zorgen dagelijks voor een persoonlijke en inspirerende ervaring op de website voor iedere klant.

Supply Chain

Het Supply Chain team is de motor van My Jewellery. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenstroom van leverancier tot aan de consument. Alles op het juiste moment op de juiste plaats, daar draait het om.

Facilities

Team Facilities zorgt er dagelijks voor dat onze medewerkers & My Jewellery HQ in topconditie blijven. Zij weten tot in detail wat er speelt binnen de gebouwen en zorgen dat deze er altijd spic en span uitzien.

Inkoop

Het creëren en inkopen van de gehele collecties in de winkels en webshop is de verantwoordelijkheid van team Inkoop. Daarbij wordt continu gekeken naar de nieuwste trends, kleuren, stijlen en modellen van aankomend seizoen.

Procesverbetering

Met een scherpe blik zorgt team Procesverbetering ervoor dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden. Zij nemen afdelingen mee in verbetertrajecten en zorgen dat de KPI's binnen My Jewellery worden behaald.

Warehouse

Met duizenden bestellingen per dag is Team Warehouse een onmisbare schakel voor My Jewellery. Zij zorgen er met elkaar voor dat alle producten op de juiste plek terecht komen, binnen of buiten het Warehouse.

Marketing & Creative

Het versterken van de merkidentiteit van My Jewellery is hetgeen waar ze binnen Marketing & Creative mee bezig zijn. Door een stevige omnichannel strategie blijven we onze klanten online en offline verrassen.