Skip to content

E-commerce

Binnen e-commerce staat datagedreven, personalisatie en segmentatie centraal. Op deze manier blijft onze website vooroplopen in het digitale landschap. Wij zorgen voor een persoonlijke en inspirerende ervaring op de website voor iedere klant. Dit doen wij met een datagedreven houding, onderzoekende mentaliteit en een nauwe samenwerking met elkaar.

Specialisten zoals, UX Designers, CRO Specialisten, Front-End developers, Product Owners en Marketeers houden zich dagelijks bezig met het realiseren van een enorme groei, in zowel binnen- als buitenland.

Vacatures

Geen open vacatures.

Meet the team | Product fotografie

In deze blog stellen we jullie voor aan onze collega’s van team Product Fotografie. Dit team zorgt ervoor dat alle nieuwe producten dagelijks worden aangevuld met de mooiste product- en modelfoto’s. Lees in deze blog meer over dit team!

Meet the team | CRO

Met het CRO team richten wij ons op het verbeteren van de website om bezoekers te ondersteunen bij het doen van een aankoop. Dit doen we door in de data te zoeken naar problemen die onze klanten ervaren, hiervoor oplossingen te bedenken en deze te testen op de website met een A/B test, de huidige site t.o.v. onze oplossing. De variant met de meeste aankopen voeren we door.

Meet the team | Content

In deze meet the team maak je kennis met ons content team. Dit internationale team zorgt er dagelijks voor dat alle content op de website op een unieke en vooruitstrevende manier gepresenteerd wordt aan de klant. In deze blog stellen we je voor aan onze Content Coördinator, Content Marketeers, SEO specialisten, Product Owner, E-commerce.

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie!