Overslaan naar content

Wij zijn My Jewellery

My Jewellery is een sprankelende connector met aandacht voor iedereen. Dit is zowel extern als intern voelbaar. We vieren samen grote successen, maar ook kleine momenten. ‘What are we celebrating today’ is niet voor niets ons motto. 

Met een optimistisch blik kijken we naar de toekomst en met de nodige power gaan we geen uitdaging uit de weg en we hebben maar één doel; het laten innoveren van My Jewellery als brand & bedrijf! 

Inmiddels werken er dagelijks 650+ medewerkers met passie op ons hoofdkantoor, in het warehouse en 32 boutiques door Nederland, België & Duitsland. 

We willen ervoor zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf is & zich sprankelend voelt op kantoor maar ook daarbuiten. 

Kernwaarden

De kernwaarden drukken onze bedrijfsidentiteit en cultuur uit, die voelbaar is in de houding en het gedrag van onze medewerkers. Sprankelend, optimistisch, aandacht en power zijn onze kernwaarden. Je voelt het in de manier waarop we handelen en in alles wat we zeggen en doen.

Sprankelend  We zijn energiek, hebben zin om te creëren, mensen in beweging te zetten en dingen anders te doen dan dat ze in het verleden zijn gedaan. We staan open voor (nieuwe) avonturen en er is nooit een saai moment bij My Jewellery!

Optimistisch We zijn enthousiast over wat ons te wachten staat. Daarnaast zijn we leergierig en staan open voor verandering en ontwikkeling. Iedere les is waardevol en omarmen we met nieuwsgierigheid. Dit houdt ons dynamisch. Wij zijn oplossingsgericht en op zoek naar kansen en mogelijkheden. 

Aandacht We zijn verantwoordelijk voor verbetering en dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Wij geloven dat veel kleine aanpassingen en stappen kunnen zorgen voor grote effecten. We waarderen elkaars kracht, gunnen elkaar successen en vieren deze samen.

Power We zijn groot geworden door gedreven te zijn, gewoon te doen en iedere dag bergen werk te verzetten. We motiveren anderen, overtreffen verwachtingen en streven altijd naar het beste resultaat.