Overslaan naar content

Finance

Het finance team zorgt dagelijks voor een juiste, tijdige en volledige administratie. Zo kunnen er goede financiële rapportages (maandrapportages, budget, forecast, Cashflow forecast, analyses) worden gemaakt voor het management en andere stakeholders. Het controlling team levert een bijdrage aan de beheersing van processen en resultaten van het bedrijf. De werkzaamheden binnen Team Finance zijn onder te verdelen in Accounting en Controlling.

Accounting: Accounting is dagelijks bezig met het bijhouden van een juiste en volledige financiële administratie. Denk hierbij aan het controleren, registreren en archiveren van inkomende en uitgaande facturen, maar ook het inplannen van betalingen, het bewaken van debiteuren en het verwerken van kas- en banktransacties. De verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en het ondersteunen van andere teams met administratieve taken binnen My Jewellery maakt ook deel uit van de accountingtaken.

 Controlling: Controlling is verantwoordelijk voor de Planning en Control cyclus: opstellen van budget (incl. cashflowprognose) & forecast, maandrapportages, analyses. Ook de consolidatie van de cijfers, werkzaamheden t.b.v. de jaarrekeningen, belastingaangiften, verzekeringen, financiering, audits vallen onder de verantwoordelijkheid van Controlling.

Vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Meet the team | Finance

Team finance vertelt meer over hun werk bij My Jewellery.

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen?

Stuur ons een open sollicitatie!