Overslaan naar content

Onze collega's aan het woord

"My Jewellery voelt als een grote familie"

Tine Clasen - Duitstalige Content Marketeer

Als Duitstalige Content Marketeer focus ik me  voornamelijk op de Duitse storeview. Ik zorg ervoor dat de hele storeview goed en vooral juist staat, zodat onze klanten zonder problemen kunnen shoppen, hun favoriete items kunnen vinden en bij onze leuke blogs belanden. Dit houdt in dat de verschillende pagina’s de juiste SEO-teksten bevatten, de pagina’s juist en voordeling zijn ingedeeld en dat alles goed vertaald is naar het Duits. 

"Ik ben trots dat ik kan bijdragen aan het nieuwe data platform"

Joris Verzuu - BI Specialist

Op het moment lopen er veel migratieprojecten binnen My Jewellery. Er mag geen data verloren gaan, dus we zijn druk bezig met het overzetten van de data uit het oude systeem naar het nieuwe. Ook zijn we druk bezig met het vanaf de grond opbouwen van een nieuw dataplatform. Het doel hiervan is om al onze data opnieuw in te richten op een manier die zowel gemakkelijk te gebruiken, als makkelijk schaalbaar is. Nieuwe tools die we zoal gebruiken in ons nieuwe dataplatform zijn; Snowflake, Terraform, DBT, Power BI en Databricks.

"Ik werk altijd met enorm veel plezier aan een nieuwe sieradencollectie en de branding van de verpakkingen"

Marjolein Sommerdijk - Product- & Grafisch Designer

Ik haal eigenlijk inspiratie uit alles wat ik zie en tegenkom. Dit kan zijn tijdens het boodschappen doen, het (web)winkelen, via Pinterest, social media, tijdschriften, noem maar op! Maar ook gewoon bij mezelf in huis. Als ik bezig ben met een nieuwe collectie ontwerpen, kan ik ineens inspiratie zien in iets wat ik allang thuis heb staan.