Skip to content

Conciërge

Nederland, Noord-Brabant, Den BoschFacilities

Functieomschrijving

Voor ons hoofdkantoor in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Conciërge, of misschien beter gezegd, een manusje-van-alles. Want geen dag is hetzelfde hier en er zijn klussen genoeg!


Door de groei van My Jewellery, onze verschillende kantoren (en de diversiteit aan klusjes die hierbij komen kijken) zijn wij op zoek naar een Conciërge die ons Facilitair team komt versterken. Je zal je gedurende de week bezighouden met een divers pakket aan taken, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een lamp, ophangen van decoratie, maar ook het in elkaar zetten van bureaus en het maken van een lekkende wc. En voor alles wat je niet zelf gerepareerd kunt krijgen, schakel je de juiste partij in.

Naast al deze reparaties en technische klussen, ben jij ook de beheerder van ons voorraad magazijn. Hier komen o.a. alle spullen binnen voor de opbouw van de nieuwe boutiques, is de opslag van kantoorartikelen en staan er allerlei spullen opgeslagen die we misschien ooit, of nooit, meer nodig hebben.

Vereisten


  • Een manusje-van-alles, met twee rechterhanden;
  • Iemand die overzicht kan bewaren over de vele klussen die er liggen en niets uit het oog verliest;
  • Een sociaal persoon, die naast de afwisselende werkzaamheden ook nog eens erg behulpzaam is;
  • Bij voorkeur een kandidaat die ervaring heeft in een vergelijkbare functie;
  • Iemand die er geen problemen mee heeft om de handen uit de mouwen te steken en fysiek is staat is deze klussen zelf uit te voeren;
  • Een kandidaat die 38uur per week beschikbaar is;

Naast bovenstaande punten vinden wij het minstens zo belangrijk dat jij als persoon binnen ons team past. Wij zoeken collega's vol energie en creativiteit, inspirerende en nieuwsgierige personen die houden van het vieren van successen. Elkaar dingen gunnen en samen streven naar de beste resultaten!


Wij bieden

  • Een afwisselende en uitdagende fulltime functie bij een leuke en jonge organisatie die snel groeit;
  • Werken in een zelfstandig team met daadkrachtige collega’s en veel vrijheid in je functie waarbij je zelf veel invloed hebt op de invulling ervan;
  • Een baan waarin je in contact staat met het hele bedrijf en met elkaar zorg je ervoor dat onze teams groeien;
  • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, cursussen en trainingen, elke woensdag sporten met onze personal trainer en een héle leuke personeelskorting op al onze producten.


Solliciteer!

Als je interesse hebt in deze functie, solliciteer dan direct via onderstaande button! Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar Nikki via Nikki.vanderpol@my-jewellery.com

of