Overslaan naar content

Logistiek medewerker

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
€ 13,27 - € 15 per uurMagazijn

Functieomschrijving

Werken als logistiek medewerker bij My Jewellery is niet zoals bij elk ander logistiek bedrijf. Bij My Jewellery heerst een fijne sfeer en een echt teamgevoel. Dag in, dag uit zorgen we er samen voor dat alle bestellingen gepickt worden en tijdig verzonden worden naar de klant. En wist je al dat we dit jaar ons splinternieuwe magazijn van maar liefst 10.000 vierkante meter hebben geopend? My Jewellery groeit in een rap tempo en jij kunt hieraan bijdragen als logistiek medewerker. Benieuwd hoe het werken in het magazijn er aan toe gaat? Bekijk hier de video!


Je werkdag start om 06:00 uur, het hele team komt samen op de vloer en we starten samen de dag op. Er wordt besproken wie wat vandaag gaat doen en dan kan je aan de slag. Jij pakt je handscanner en gaat beginnen aan de eerste orders. De handscanner geeft precies aan waar je naar toe moet, je pakt de producten uit de schappen en vult je karretje vol met orders. Als je klaar bent kan je naar de inpaktafels en hier ga je de orders voor de klant inpakken. Nog een laatste keer goed controleren of alles klopt, factuur uitprinten en dan kan het verzendlabel op het doosje worden geplakt. Vanmiddag worden de pakketjes opgehaald door een pakketdienst. Lekker, tijd voor pauze!

Na de pauze ga je helpen bij de retouren, hier controleer je de reden van de teruggestuurde producten. Is het te groot of te klein of is er iets anders aan de hand. Je verwerkt deze retouren op de computer en zorgt ervoor dat de klant het geld weer terug krijgt. Om 15:00 uur is je werkdag klaar en heb je veel klanten blij kunnen maken met hun bestelling! 

Wij werken in twee ploegen. De werktijden hiervan zijn van 06:00 – 15:00 uur en van 15:00 – 00:00 uur. 


Wij bieden:

 • Een salaris tussen de €13,27 en €15,00 afhankelijk van je ervaring. Dit is exclusief vakantiegeld en vakantie-uren;
 • Dit salaris is voor álle leeftijden, wij werken niet met jeugdlonen;
 • Ploegentoeslag van 10% bovenop je bruto uurloon;
 • Een maaltijdvergoeding van €6,50 per dag als je in de avondploeg werkt;
 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
 • Pensioensregeling;
 • Aandacht voor het leren van veel nieuwe dingen; wil je graag een heftruck-certificaat of doorgroeien naar voorman/-vrouw? Hier is ruimte voor!
 • Een héle leuke personeelskorting van 45% op al onze producten;
 • Wij werken onder het motto “What are we celebrating today?”. We vieren alle successen samen door middel van teamuitjes, borrels en feesten.

Vereisten

 • Jij bent 40 uur per week beschikbaar en kan meedraaien in ons ploegensysteem (om de week 06:00-15:00 en 15:00-00:00);
 • Je bent een echte aanpakker en stilzitten is niks voor jou;
 • Je bent minimaal 18 jaar oud.


Over My Jewellery

Vandaag de dag is My Jewellery met een ambitieus, toegewijd en gedreven team een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland. Elke dag werken wij met meer dan 650 medewerkers, vol aandacht & power bij My Jewellery, om een merk te creëren dat het beste van ons allemaal vertegenwoordigt. Met oog voor elkaar, klanten, leveranciers & omgeving, blijven wij stappen zetten naar verdere groei in binnen- en buitenland.


Solliciteer!

Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaande button! Heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail met jouw vraag naar onze Recruiter via merel.vandenberg@my-jewellery.com


Een check in het frauderegister (WLS) behoort tot de procedure van de sollicitatie.

of