Overslaan naar content

My Jewellery Den Bosch | Teamleider logistiek

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Magazijn

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol in een dynamische omgeving? My Jewellery heeft onlangs een nieuw warehouse geopend waar we de logistiek voor al onze klanten en boutiques organiseren. Met duizenden bestellingen per dag van online klanten, onze boutiques en B2B partners, is geen dag hetzelfde. Van orderpicken tot inpakken en bevoorraden van onze verkooppunten en boutiques; bij My Jewellery staat elke dag in het teken van groei en verbetering. Met een splinternieuw magazijn van maar liefst 10.000m2 zijn wij op zoek naar een enthousiaste Teamleider die samen met ons de groei wil aanpakken, processen wil professionaliseren en onze klanten, teams en elkaar wil laten groeien met de beste logistieke dienstverlening.


Wanneer passen wij bij jou?

Wij zijn een bedrijf in opbouw en groei, ook in ons warehouse. Samen met onze collega's zorgen we ervoor dat alle projecten worden aangepakt. Denk hierbij aan ontwikkeling van de teams, implementatie van ons nieuwe WMS-systeem Reflex en verdere mechanisering van het magazijn. Als nieuwe collega is het belangrijk dat je het leuk vindt om mee te bouwen en ons goed kunt uitleggen waarom dit bij jou past. Wij zijn een hecht en betrokken team dat gewend is om op basis van het opzetten van slimme processen en vertrouwen verder te bouwen. De vele projecten zorgen ervoor dat we meerdere ballen in de lucht moeten houden en nooit uit het oog mogen verliezen waar het echt om gaat; Onze collega's die er samen met ons voor zorgen dat we deze ambitieuze groei organiseren waardoor onze klanten nog beter worden geholpen.

Vereisten

Qua achtergrond zijn ervaringen in de horeca, retail, defensie, sport en logistiek passend. Het belangrijkste is dat je echt wil samenwerken, betrokken bent, het team en elkaar wil helpen en bereid bent om een stap extra te zetten. Hoewel een achtergrond in de logistiek geen must is, ben je wel gewend om een rol als teamleider te vervullen.


 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, verantwoordelijkheidsgevoel en je bent besluitvaardig.
 • Beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag. Onze collega’s werken in 2 ploegen (06:00-15:00 uur en 15:00-00:00 uur). Jij werkt tussen deze ploegen in, waardoor je altijd overlap hebt met de andere teamleider en onze andere collega’s van kantoor.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal is een pré.
 • Woonachtig in de omgeving van Den Bosch.


Wat bieden wij jou?

Als je bij ons komt werken, kun je volop meedenken en veranderen. Je kan echt je stempel drukken op de groei van onze organisatie en de teams. In ons warehouse zijn ontzettend veel innovatieve projecten op het gebied van mechanisatie, robotisering, automatisering en mens en cultuur. Je werkt samen met betrokken collega's, bouwt aan een sterk team en je hebt aandacht voor proces en mens.


 • Ploegentoeslag van 10% boven op je bruto uurloon.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Op fulltime basis 25 vakantiedagen.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en (doorgroei)ambities gefaciliteerd door onze interne Learning & Development afdeling.
 • Een gezellige lunchroom met een AH to Go automaat en iedere dag gratis vers fruit.
 • Samen sporten onder begeleiding van een personal trainer.
 • Een personeelskorting van maar liefst 45% op al onze producten.
 • Teamuitjes en feestjes om successen te vieren.


Sollicitatieproces

We willen graag weten waarom jij de functie van teamleider logistiek een interessante baan vindt. Druk op die sollicitatieknop, laat je motivatie en CV achter, en wij nemen in ieder geval binnen 4 dagen contact met je op.


of