Overslaan naar content

Safety Officer (32-40 uur) | My Jewellery Warehouse

Op locatie
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Magazijn

Functieomschrijving

Vind jij het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw collega’s veilig kunnen werken? My Jewellery, een toonaangevende retailer, heeft onlangs een nieuw warehouse van 10.000m2 geopend waar we de logistiek voor al onze klanten en boutiques organiseren. We zijn druk met Innovatie en ontwikkeling en ook het realiseren van een nog veiligere warehouse omgeving. Interessant? Wij horen het graag.


Wanneer passen wij bij jou?

Wij zijn een groeiend bedrijf, waarbij ook ons warehouse niet achterblijft in ontwikkeling. Om deze groei soepel te laten verlopen, ligt onze focus ook op veiligheid. Met projecten op het gebied van automatisering en mechanisering, is een kritisch oog voor veiligheid nodig, en daar ga jij ons mee helpen. Jij signaleert de problemen en vertaalt deze naar actiepunten voor ons team. In jouw rol als specialist, neem je ons mee en ben je de kartrekker. Daarnaast kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld trainingen geeft aan onze medewerkers op de werkvloer, zodat alle teams op de hoogte zijn van de veiligheidsrichtlijnen.

Het is van belang dat je als nieuwe collega enthousiast bent over het idee om samen met ons verder te bouwen, en dat je goed kunt uitleggen waarom deze rol perfect bij jou past. Ons team is hecht en betrokken en we zijn gewend om op basis van slimme processen en onderling vertrouwen verder te bouwen.

Vereisten

Je bent niet alleen gewend om zelfstandig te werken, maar je begrijpt ook het belang van samenwerking. Je beschikt over kennis van de logistiek, waardoor je het proces en mogelijke risico's begrijpt. Met jouw heldere communicatie en goed onderbouwde plannen weet je anderen te inspireren en te ondersteunen met advies. Je hebt een scherp oog voor het voorkomen of tijdig signaleren van problemen en je bent snel in staat om incidenten aan te pakken en met een oplossing te komen. Het scheiden van hoofd- en bijzaken is voor jou vanzelfsprekend, en je bent voortdurend op zoek naar manieren om te innoveren en te verbeteren.


Jij hebt:

 • Een afgeronde hbo-opleiding Veiligheidskunde, eventueel aangevuld met MVK of HVK en hebt werkervaring opgedaan in een logistieke of industriële omgeving;
 • Analytische vaardigheden;
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de omgeving van Den Bosch.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende nieuwe rol die nog niet in beton is gegoten, je kunt echt je stempel drukken op je werk als Safety Officer. Er lopen meerdere innovatieve projecten op het gebied van mechanisatie, robotisering, automatisering en mens en cultuur. Je werkt samen met betrokken collega’s en zorgt ervoor dat we bij My Jewellery nog veiliger kunnen werken!


Verder bieden wij:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Op fulltime basis 25 vakantiedagen.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en (doorgroei)ambities gefaciliteerd door onze interne Learning & Development afdeling.
 • Een gezellige lunchroom met een AH to Go automaat en iedere dag gratis vers fruit.
 • Samen sporten onder begeleiding van een personal trainer.
 • Een personeelskorting van maar liefst 45% op al onze producten.
 • Teamuitjes en feestjes om successen te vieren.


Sollicitatieproces

We willen graag weten waarom jij de functie van Safety Officer een interessante baan vindt. Druk op die sollicitatieknop, laat je motivatie en CV achter, en wij nemen in ieder geval binnen 4 dagen contact met je op.

of